14 juli 2011

Chill Living

.
.
Tiden går fort när man har kul och trots att det bara är mitten på juli,
så börjar sommarsemestern att lida mot sitt slut för min del. Ja, i alla fall den där semestern med stort S, den på fyra veckor som alla längtar efter under resten av året, ni vet. Nu går det ingen direkt nöd på mig eftersom jag varit hemma sedan i maj och kommer att vara ledig ytterligare en tid i augusti och september, bland annat när min kära M och jag skall åka till Mallis!

 Men som sagt ett litet inhopp blir det på jobbet från mitten på nästa vecka och framöver. Jag läste någonstans att en mamma som skulle börja jobba, medan resten av familjen var ledig, tyckte att det kändes så mycket lättare att knata iväg till jobbet om hon låtsades att det bara var ett litet inhopp. Jag kan nog hålla med, och kör på samma linje jag med. Alltså, litet inhopp på jobbet under en tid!
När jag nu ändå börjar att närma mig arbete och de lata dagarna i solen börjar tryta,
kändes det himla trevligt när jag hämtade posten här om dagen, och hittade ChillNorways sköna livsstils och modemagasin i brevlådan. Tidningen är fylld med feelgood i form av härligt höstmode, supersnyggt stylade och fotade bilder, recept på godsaker till hösten och redaktionell text som beskriver ChillNorways livsfilosofi!
Tidningen kommer ut till butikerna (återförsäljare av ChillNorway) inom kort, och på Facebook kan man redan nu se några sneek peaks av kommande höstkollektion!

Kram Helena
.
.
.

3 kommentarer:

Linruz sa...

Låter som en vettig metod- ett litet inhopp bara ;)
Kram och ha en fin dag
Lina

På vår gata sa...

Trots att det bara är julimånad, så får jag känslan att hösten närmar sig med stormsteg och det känns både lite vemodigt och samtidigt spännande... Höst betyder nystart och mys! Men först vill jag njuta lite till av sommaren, får hoppas att du kan göra detsamma, även om du arbetar.

Kram Daniela

Helene sa...

Takk for tipset!

Related Posts with Thumbnails