20 juli 2011

Uddens faciliteter

.
.
Vi har i många år sagt att vi måste bli bättre på att utnyttja det vårt hem har att erbjuda.
Vi har varit dåliga på att använda bastuhuset nere vid sjön, gäststugan (som varit som ett stökigt förråd) och bryggan. Mest har det blivit att vi hänger ute på altanen uppe vid huset.
 Men i år har vi faktiskt blivit en liten aning bättre!


Relaxen i bastun


Gäststugan har vi tömt på bråte, och låtit måla om, nu är det vitt och fint där inne, och egentligen helt klart att inreda (just nu är där bara två sängar). Bryggan har vi möblerat med både solstolar och en matgrupp, så där har vi denna sommar varit mycket. Vi har faktiskt både badat, ätit, slappat och solat en hel del där i år. Bastun har vi dock inte använt en enda gång, medan duschen har varit toppen att ha, efter sol och bad.

Vi har inte gjort någonting med bastuhuset, där det finns en bastu, en dusch, ett litet pentry och en relax, på många år, men nu börjar jag känna att jag är lite sugen på det. Jag har fått för mig att vi kommer att nyttja det mer om vi snitsar till det lite. Det är vackert, med stora fönster ut mot sjön och vit panel på väggarna, så potential finns verkligen.
Bara att sätta igång och söka inspiration mao!

Kram Helena
.
.
.

5 kommentarer:

mammaxtre sa...

Så bra ni har det. Underbart att kika in hos dig!

Ha det gott

På vår gata sa...

Det låter underbart! Vad härligt med bastu, det saknar jag i vårt hus, men det blir nogt lätt att man inte använder den...

Kram Daniela

Anonym sa...

Hej!
Det kan lätt bli så om man har för mycket utrymme att vara på, man kan bara vistas i ett rum i taget. Själv bor i jag i 2 rum och kök har inte så många rum att välja på. men trivs ändå.

Mvh Anneli

A House With A View sa...

Du har ett så enormt fint hem och så supermysigt kring huset!!! Det är ett ynnest att ha ett så fint bastuhus, så kul att göra det mer trivsamt så det blir mer användbart!!! Vad du är gör gissar jag att det blir suuuuperfint!!

kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Snor och Glamour sa...

Vilken otroligt fin kandelaber! Är ute efter något exakt i den stilen. Är den gammal eller kan jag finna den någonstans?

kram Frida

Related Posts with Thumbnails