6 oktober 2011

Tjuvad svart gren

.
.
Det blev inga nya växter till hemmet igår, kanske blir det ikväll. 
Under en kort promenad med Lillan och vovven var jag fräck och "snodde" en gren från en grannes nästan helt svarta buske!
Som ni ser har jag fortfarande inte köpt den fina lampfoten från Tine K som liksom hör ihop med lampskärmen. Drygt 2000 bagis, njaaa jag vet inte jag...
Nej nu måste jag sluta med detta, en lite snorig pumsig tjej vill ha lite uppmärksamhet!


Finfin dag till er alla!
.

.
.

4 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Jag planterade en buske silverax i våras, helt underbar svart mörkröd med vackra blommor i vitt och svagt rosa, tyvärr är den stendöd nu men annars är den med jättefin att plocka in en gren av i en liten vas:)

Lycka till med bordsmålandet, jag tror på vitt, vi har ju med svart bord och oj oj dammigt blir det...

Kram kram

Trude sa...

Du trenger ikke Tine K sin lampefot... Den er selvsagt kjempefin...men du får jo isteden en lampe som ingen andre har;) Fin som den er syns jeg:) Jeg sydde mine egne "Tine K" lampeskjermer i silke utenpå IKEA lampene mine:)

Anonym sa...

Alltså, den lampfoten passar perfekt med lampskärmen. Ser inget behov av Tine K lampfoten alls. Man måste ju inte ha den "bara för att". Jättefint alltihop på ditt sidebord.

/Greta

På vår Udde sa...

Hej,

tack för era kommentarer, blir så glad at ni faktiskt tar er tid att skriva en rad till mig.Ang, lampfoten så tycker jag nog inte att den är riktigt perfekt till skärmen, den känns lite för liten nämlgen... Dessutom är jag så våldsamt förtjust i Tine K-foten! Men men över 2000 pix tycker jag är mycket pengar för en lampfot, så den lilla foten som är rätt ok får hänga med ett tag till!

Kram Helena

Related Posts with Thumbnails