7 oktober 2011

Inspirationen flödar

.
.
Nu söker jag inspiration igen!

Ett tag fick jag nog, jag fick nog av alla fantastiska bloggar som bara gav mig mindervärdeskomplex och hämmade min egen tankeverksamhet. Slutade helt enkelt att läsa dem då. Jag har märkt att det där går i vågor. Ibland när självförtroendet sviktar är det svårt att lita på sin egen förmåga, och då är det lättare att kopiera andra än att våga och exponera sig själv och sina idéer. Sedan vänder det där en dag och man känner sig stark kreativ och beredd att blotta sitt innersta. Andras bloggar leder plötsligt till just inspiration och inte till kopiering. Just nu känner jag mig så, stark självsäker och väldigt lite beroende av vad andra tycker om mig eller min smak. This is me, take it or leave it, liksom och andras bloggar har oceaner av inspiration att bjuda på!
Idag bläddrade jag igenom Desire to inspire (som jag tidigare kollade typ varje dag), och hittade denna bild. En bild som bara gav mig en såda aha känsla. Jag har tidigare inte riktigt kunnat se köket i fjällstugan framför mig. M gillar inte vitt och vill att det skall vara modernt. Jag själv gillar lite industri, lite gammaldags och lite modernt och this is it! Allt i ett liksom, jag bara gillar var enda liten detalj. Kolla kranen som kommer ut ur väggen, diskhon, kaklet ända upp till taket och betongen! Det blir ingen tegelvägg, den byter vi nog mot en i råbetong istället, och inte en inbyggd ugn och häll (jag vill ha en hel spis i rostfritt), men annars är det bara så mycket oss! Tänk er att den vita bänkskivan är i carraramarmor, grrr...

Nu blir det bums i säng!

Kram kram
.
.
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar med spänning på att få se er fjällstuga växa fram! :) Kram. Karin

Anna sa...

Va bra du skriver, tror det är många som känner igen sig, inkl mig. Ett inlägg öppet och ärligt, jag gillar!!

Anna

Linruz sa...

Härligt tjejen tro på dig själv....du är verkligen så duktig.
Köket säger jag bara MUMS om ;)
Kram Lina

mindecor sa...

Håller med! Visst får man lite prestations ångest ibland och kanske ska man då ta en liten paus. Himla tur för oss att du är tillbaks. Spännande med ditt hus projekt. Kommer bli super fint. Tack för tipset om Rialto living, besökte det nu när jag var på Mallis.

På vår gata sa...

Instämmer! Köket är underbart och visst kan man få panik av att jämföra sig med alla andra och deras fina hem....

Kram Daniela

Pontus-Oskar sa...

Hej!
Anmäl dig till veckans blogg om du känner för det och få fler läsare :)
Kram

http://pontusoskar.blogg.se

jess sa...

härligt!

Brunkullan sa...

Drömmer också om att göra om det yttepytte lilla köksvrån som är i-ett med storstuga och matplats, i vår stuga. Idag a´la -77, med furuluckor, trist bänkskiva, på tok för gammalt kylskåp och inte kakel, utan en blå! 70-tals våtmatta istället!!!!!

Skulle lätt välja bort överskåpen, men tyvärr är stugan så liten, att alla skåp behövs. Ev väljer vi bort ett av dem ovan diskbänken, men sen behövs de andra 3 överskåpen.
Troligen blir det bara en lightmakeover för tillfället. Kanske kakla, och måla skåpluckorna.
Vi får se:)

Kram Susanne

Related Posts with Thumbnails