24 november 2011

En liten liten bild från dagens jobb

.
.
Godkväll, godkväll


Vad jag har haft roligt idag, ni anar inte, eller jo det kanske ni gör förresten. Efter dagens jobb har jag följande erfarenheter. 1. Måste köpa större bil, typ skåpbil el dyl. min stora Cheva sväljer en hel del, men inte tillräckligt 2. Arbetskläder = ingen dum idé. 3. Tur att jag fixade med försäkringarna här om dagen, eftersom risken att snubbla i en trapp när man bär upp något till fjärde våningen för 15:e gången är ganska hög. 4. En säng byggs enkelt med några tomma kartonger, så slipper man släpa riktig säng.


 

 

Det är inte det lättaste i världen, kan jag berätta, att på en dag hinna fylla en lägenhet, styla densamma och sedan fota hela rasket innan det blir mörkt vid två-halvtresnåret... Visst hade bilderna blivit bättre om det hade varit ordentligt ljus men nu får det gå ändå.


Jag orkar inte redigera bilderna nu, kommer att göra det i helgen, så ni får bara se en liten bild som jag tog precis innan jag började packa ihop. Inspirerad av den här superduktigatjejen gjorde jag en "ripoff" (nästan) av hennes matbord på den här bilden. När mörkret började sänka sig över lägenheten, blev det så mysigt och stämningsfullt med alla ljusen så jag fortsatte att fota lite för skojs skull!

Imorgon reser jag med min far till släkten i norrland, och jag har ingen aning om det finns något internet på hotellet, så vi får väl se när vi ses härnäst!


KRAM

Helena
.
.
.

3 kommentarer:

Två Trappor sa...

Vad duktig du är! Jag är säker på att du gjorde ett strålande första jobb. Ojoj, vilket kånkande och slitande det måste vara.. men roligt! Rena träningspasset - du kommer bli smal som en vidja! ;) Ska bli kul att se bilderna sedan.
Ha det gott / Madeleine

Mindecor sa...

Fylla och tömma på samma dag! Har själv jobbat med homestyling så jag vet vad det innebär. Tufft men jätte roligt. Ska bli kul att se mer bilder. Ha en skön helg.

a piece of happiness sa...

Förstår att det är frustrerande med ett mörker som lägger sig vid 15 i hela landet.

Jättefin bild trots mörker.

Related Posts with Thumbnails