3 november 2011

Rearranged vardagsrum

.
.
Som ni kanske mins visade jag vårt vardagsrum för några dagar sedan. Jag hade vänt mattan ett halvt varv och var så nöjd över det, fotade det hela och slet sedan mitt hår...

Det såg helt hysteriskt ut med mönster kors och tvärs. Hårda svarta inslag som inte alls passade in, mörkt mönster i mattan, som syntes ännu mer sedan jag vände den, och sådär fortsatte det.
I förrgår gjorde jag rokad! Ut med mattan och bort med allt det svarta vid just denna soffgrupp. Grå kuddar från Tullhuset (Tine K) och ett par ljusa kuddar från Day fick ta plats i soffan. Den stora klumpiga krukan med orkidén och betongljusstakarna från Tove Adman fick lämna plats åt några marockanska ljuslyktor, samt en Dayvas med några olivkvistar i. 
Mattan byttes mot den från Carpet Vista som jag hade däruppe, den är mycket mer neutral och går i urtvättade grå och beige nyanser, vilket passar de urblekta beige sofforna och de grå kuddarna. Jag plockade också fram en gammal hederlig grå ullpläd ur gömmorna.
Nu när jag kommit på att jag skall gå på det lite softa grå och beige tonerna slog det mig att jag naturligtvis borde dölja sofforna med några sådana där silkeslena lockiga grå fårskinnsfällar!
Visst borde väl det bli fint?


Ha en finfin dag!
.
.
.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Superfint som alltid hos dig!
//P

jenny * house of jenny sa...

Gillar allt jag ser! Supersnyggt!

Bella sa...

Vad fint du fixade det! Har själv funderat om det är snyggt att blanda beiget och grått och här visar du att det fungerar hur bra som helst! Jag röstar för fällar! De är sjukt mysiga och varma:)

Mindecor sa...

Jätte fint blev det!

Casa of Mia sa...

Det kommer att bli ursnyggt kram

Charlotte sa...

Nu blev det fantastiskt fint, tänk vad små förändringar kan göra mycket.

ღ Charlotte

Related Posts with Thumbnails