27 februari 2011

Nedbäddad och inte på topp

.
.
Däckad!


Mitt under dopfikat igår började jag frysa och må sådär allmänt tjyvens (eller är det kjyvens, det heter?)! Så nu har jag sovit typ sedan halv sex igår kväll
och känner mig något lite bättre för tillfället.Söta, söta Lillan och papsen tar så fint hand om mig, så det är inget synd om mig alls!
Nu måste jag tacka för mig och hoppa tillbaka i sängen
 och krya på mig big time!

KRAM
.
.
.

5 kommentarer:

Piffa o Puffa sa...

Hej!
Hoppas du kryar på dig snart. Jag behöver nämligen hjälp. Kanske kan/vill du hjälpa mig. Jag kikar in på din blogg varje dag. Tror faktiskt att jag tidigare har skickat något smycke till dig:) Du tar fantastiska foton och jag blev stormförtjust i de på tulpanerna som vissnar:) Nu till det jag behöver hjälp med- vad har du för inställning på din kamera när du får så fina ljusa bilder? Jag fotar ju mina smycken men de ser helt platta ut i jämförelse med dina fantastiska foton. Jag blev inspirerad av dig och har nu tagit foton i snart 1 timme. Tror du jag kom i närheten av dina fina foton, NOT. Skulle bli så glad om du vill hjälpa mig eller kanske t o m flera av dina bloggvänner. Kanske skulle du vilja lägga ut lite fototips på din sida?
Krya på dig och hoppas du vill hjälpa mig, jag håller tummarna hårt.
Kramar Anette

VivanDivanGoesFashion sa...

Krya på dig! Inte kul att vara sjuk :-(
Sååå söt liten pippi-tjej du har...
Kram
/Vivvi

Linruz sa...

Krya kram från mig

Helene sa...

Vakre bilder igjen, den tulipanfoton var nydelig:-) God bedring!

BelovedbyLinda sa...

Krya på dig!!! Inget kul att va sjuk, men du får ligga och kolla oscarsgalan om du orkar :)


Kram Linda

Related Posts with Thumbnails