23 december 2011

Fin till Jul

.
.
Your wish is my demand!

Jag berättade en gång för er (tror jag) att jag äntligen har hittat en bra rutin för att fixa håret på morgonen. Nåra av er ville ha lite tips på hur jag gör, och eftersom jag inte hade något bättre för mig här om dagen, ställde jag upp stativet i badrummet och körde en serie bilder allteftersom.

Här kommer de!




Flottig risbuske, som inte gör någon lycklig...




En dusch och en inpackning med Davines (en del Tabacco och en del Choklad) senare är håret blankt, färgen har fått sig en skjutts och jag känner mig gladare! Obs, detta är inget sponsrat inlägg, Davines är bara sååå otroligt bra att jag helt enkelt måste dela med mig av det!




Hum, hur svårt var det inte att fota hår och nyanser av hår, har ni provat? Ljuset i badrummet förändrades hela tiden och här ser jag ju ut som ljusröd/blond.
Well well, himla blankt blev det i alla fall!




Efter fönen delar jag håret i två sidor (bena bak) och lockar testar bakåt med plattången. Många testar när jag vill vara extra fin och färre men större till vardags. Har inte så jättemycket hår så det brukar bli kanske fem testar på vardera sida till vardags.

Efter det tuperar jag mitt uppe på knoppen och pudrar på Osis puder.
För oss med lite tunt väldigt mjukt hår är detta ett måste, heeelt amasing,
fattar inte hur jag klarade mig innan det fanns!



Mittenbilden är nog mest lik verkligheten i fråga om färg.


Drar borsten försiktigt igenom alltihopa, och ruskar runt med fingrarna. Sedan pudrar jag över lite Oasispuder i luggen och kring benan för att lyfta lite och få lite styrsel. Sist sprayar jag över hela frippan med lite vanligt spray!




Och ja, såhär blev det till sist.
Varken mer eller mindre, men jag känner mig nöjd och glad!

Nu blir det sista racet innan Julaftonen.

KRAM
.
.
. 

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vad långt hår du fått, där behövs inga extensions! =) Det var fint från början, och jättefint färdigsjatlat med. Här har vi en i landstingets tjänst som inte hinner med dylikt 05:30 på morgonen! ;)

För inte länge sen hade jag hår mycket likt ditt, men efter graviditet och stressfulla händelser har håret tagit så mkt stryk. Sätter numera i lite extensionslingor för att fylla ut.

Ha en fin dag!
Kramiz/ Greta

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Tjusigt! God jul!

evalevabo sa...

Snygga du...
Men puder i håret?? Vad är detta för produkt? Aldrig hört om förrut.
Var köper du grejerna? Hos frissan? Nätet?
Kram
God Jul

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Så snygg du är! Älskar lockigt hårsvall, har en hel del självfall som kan bli till lockar om jag fixar till det!

Förresten, färgar du dina ögonbryn? Jag har så ljusa och har inte vågat mig på att prova själv!

KRAM

På vår udde! sa...

Evalevabo: Du måste prova Osis om du har lite tunt och mjukt hår Helt galet bra! Jag köper hår grejer lite varstans. Osis, finns hos nästan alla frissor, Davines finns hos några få frissor och är ganska dyrt, men jag har vid ett tillfälle beställt från webshop i England och det var myyycket billigare, så det får det bli i fortsättni ngen också!

Caroline: Japp, jag har färgat mina ögonbryn, men bara en gång. På bilden ser de väääldigt mörka ut, men det är de inte i verkligheten. Du kan lungt färga dem på någon slong, det såg väldigt naturligt ut. Jag har egentligen ganska mörka ögonbryn av mig själv men tyckte att de behövde en liten upphottning!

KRAM OCH GOD JUL!!!
Helena

Anonym sa...

Åh tack för tipsen ! Du är superfin i håret!
Nu ska jag öva på att locka med plattången :)

Kom på att jag har sånt där Osis puder i någon låda någonstans, dags att åter tas i bruk verkar det som :))

Något som jag gillar att ha i mitt hår är hårolja, använder Orifluido och det ger ett blankt och mindre frissigt hår, passar bra här i vinterlandet ! :)

God Jul kram
Kicki i Åre

Room of karma sa...

Det var ett tag sedan jag var inne på din blogg. Gud vad rolig du är. Du bjder på dig själv:) Och tack för det. Du är jätte fin i ditt hår.

Jul kram
från CC

Anonym sa...

Super duper fin!!!! Tack för tipsen och att du visar så bra, måste testas! Julkramar C

Anonym sa...

God Jul!

MITT VITA HUS sa...

Fast jag har aptjockt långt träligt hår och jag älskar med osis;) Funkar perfekt för att få lite mer styrsel i min kalufs:)) Du ser så himla fin ut vännen!

Kram och en riktigt fin jul till dig (och dina)!

Mitt liv som förskollärare sa...

Hej!
va kul, jag har aldrig besökt din blogg tidigare och helt plötsligt klickade jag mig hit och fick läsa om hur du fixar ditt hår och tro det eller ej men exakt så gör jag också . Lustigt har aldrig träffat någon förr:)Fast jag har lugg och använder även spray Osis det starkaste nr:3 superbra produkter verkligen.

Supersnygg blev du , Ha en go fortsättning.
Kram/ Berit

Unknown sa...

Hej! Ni kan hitta Davines hos oss på COLOR. Vi har sålt produkterna i fem år och var först med det i Västerås.Kul att du gillar produkterna!:)
MVH maddemade.blogspot.com

Anonym sa...

Davines är såååå bra!
Säg till när du vill beställa nästa gång. I'l fix!
Gott Nytt År på dig!
Kram Marléne

Related Posts with Thumbnails