2 december 2011

Ho, ho, från nattugglan på Udden

.
.
Nu blev det sen natt innan jag kom i säng idag igen,
inte bra, brukar kunna få migrän av sömnbrist.


Hela kvällen har jag hållit på och fixat och donat med mellanflickans rum, som målaren blev färdig med idag. Det skall bli så kul att se hur det ser ut i dagsljus, och roligast av allt blir förstås att visa det för J som kommer hem imorgon! Lillans storasystrar bor här var annan vecka, och när de var här sist var rummet en enda rövarkula, och nu är det så fint. Det är inte klart ännu, men det är på gång.


På lördag skall jag och en väninna åka till Stockholm för att hämta ett litet skåp som jag köpt där, och när vi ändå är "i faggorna" tänkte vi passa på att besöka superfina Zetas trädgård! Det skall bli riktigt kul med en tjejutflykt utan män och småfolk, även om jag gillar att göra utflykter med dem också...


Tack för alla tips om små kalenderpaket, jag hann naturligtvis inte fixa med det idag, men kanske imorgon. Annars är det inte hela världen om jag hoppar över det i år, den finns kvar till nästa år och kanske har jag mer tid då!


Nu är det dags att släcka, men en sak till bara. Känner ni till några små trevliga butiker eller matställen längs vägen mellan Barkaby och Huddinge (det heter väl så där Zetas ligger?), blir jag jätteglad om ni har lust att tipsa mig om det.


Ses imorrn!
.
.
.

4 kommentarer:

Dagar hos mig sa...

Lunch på Zetas, brukar vara bra: http://www.zetas.se/cafe.html

Isa sa...

Ni vet väl om att Zetas har julmarknad denna helg. Urmysigt men fullt med folk. Jag älskar det stället!
2 Plan i Mälarhöjden är en mysig liten butik med härlig inredning och snygga kläder, max 5 min från stora vägen och Zetas.

Kanske kommer på mer men nu måste jag jobba. :)

Anonym sa...

Hej
Butikstips från mig:

Ny inredningsbutik i Mörby

http://cranberrycorner.se/

Loovely!
Helena

Anonym sa...

God kväll!
Var på Zetas när vi besökte Stockholm i somras. Verklig skäl för sitt namn - trädgård för finsmakare! Som inrednings och trädgårdsfantast gick jag bara runt och njöt. Köpte olika alunrot, höstanemomer och min spegelrad som hänger i plommonträdet utanför köksföntret. Rekommenderar Zetas cafe där även lunch fanns. Läste kommentar ovan om julmarknad denna helg...hoppsan vad jag skulle vilja vara i dessa trakter, med jobbhelg på sjuhuset väntar...Decemberhälsningar Elinor i Vårgårda.

Related Posts with Thumbnails