30 december 2011

Skatan på Udden gillar silverblänk

.
.
Ska re va, så ska re!


Känner mig så där vansinnigt taggad att pyssla och göra det fint och trevligt till imorgon, och vet ni vad, jag är sååå väl förberedd och ligger helt i fas med min lilla tidsplan! Mycket att skriva om tänker ni, men då känner ni inte mig, "Miss alltid ute i sista sekunden", men inte denna gång, no, no!!Desserten är nästan fixad, allt är inhandlat (en gång till), huset städat (tackar städfirman för det), duken tvättad och struken. Strax skall jag göra såsen och ikväll kommer jag att duka bordet.


Som jag skrev tidigare så vill jag ha vitt och silver och lite grönt till nyår (inte jätteoriginellt kanske men...). Silverbrickor och vackra bestick kändes som ett måste till dukningen. En stor fin silverbricka hade jag, men behövde en till. En vända på Myrorna resulterade i en stor fin silverbricka, just en sådan som jag ville ha, för 75 riksdaler, vilket kap!
Sedan letade jag i gömmorna och hittade mormors gamla silverbestick. Både brickorna och besticken såg ut att ha sett bättre dagar. Men efter lite silverputs och gnidande igår kväll strålar
nu allt samman som om det aldrig hade gjort annat!
Känns så himla skönt att inte stressa för en gångs skull. Kanske slipper jag migränen denna gång och förhoppningsvis noterar familjen att jag är glad och trevlig istället för sur och vresig...


KRAM
.
.

6 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Hoppas du får en alldeles fab afton i morgon, känns inte som det kan gå fel liksom med allt det där blänket;)

Hoppas 2012 kommer med lycka och välgång för dig och din verksamhet, och många roliga möten med nya fina människor;)

Många kramar från mig!

♥Linda♥ sa...

Ordning och reda! Min dotter kallar mig "tidsoptimist" så fort vi ska göra något så jag känner igen mig. Men nu verkar ju inget kunna gå fel hos dig, hoppas det blir en magisk kväll i morgon. Även jag vill önska dig ett gott nytt år med blogg, företag och familjen förstås.
Kram Linda (en trogen bloggföljare sedan länge)

Anonym sa...

Ser fram emot att få se den färdiga dukningen! :)

Tack vare dig har även jag stämt av 2 dagar innan att vi verkligen har allt hemma inför morgondagen :))

Kram Kicki i Åre

lottasworld.blogg.se sa...

Och bara det här lilla du visar oss ser alldeles strålande ut (haha). Önskar själv jag hade fina silverbestick, men någonstans i någon gömma finns nog det också... frågan är bara i vilken?
Önskar er ett riktigt gott nytt år och måtte du slippa migränen! (jag startade förra årets nyårsdag med migrän så jag önskar även jag att jag slipper den i år). KRAM

Enkel stil sa...

Den festen kan ju bara bli lyckad. Allt klart och fixat. Vackert med nyputsade silverbestick. Ett litet råd,lägg silverbesticken i en sluten plastpåse så sliper du pusa så mycket nästa gång. Visst är det skönt att slippa stressa.

Gott Nytt År
Anita

Stjärnor & Champagne sa...

Vill önska dig ett gott nytt:) Kram Anne

Related Posts with Thumbnails