7 december 2011

Frissor och ögonbryn

.
.
Tänk att jag skulle hinna bli nästan 40 år gammal, innan jag fått till en frisyr som göra att jag ser ut som folk i håret! Många frisyrer och färger har passerat revy under åren, men det är först nu, sedan jag färgade håret lite rödbrunt som jag trivs riktigt bra. Klippningen är också toppen (även om det är dags för en toppning snart), och det är så lätt att fixa till frillan på morgonen.

Lätt, och lätt förresten, det beror på vad man jämför med, men jag har i alla fall tränat in ett sätt att fixa till det på, så att det blir lika varje gång. Jag gillar inte frisyröverraskningar på morgonen... Lite pyssel är det allt men jag jobbar på det, och snittar just nu med fön och plattång, 8-9 minuter!
Men hur såg jag ut?
 Korpsvart hår och lugg hade jag för snart tio år sedan, men mest har det varit blonderat med varierande resultat och lång lugg. Jag var blond när jag var barn och det hängde väl kvar sedan av bara farten. Nu trivs jag i alla fall superbra med både färg och form, så bra att jag faktiskt drar mig för att gå till frissan. Men jag vill vara fin till jul (som en liten tant!) så det är väl bäst att boka en tid snarast.


Håret gör så otroligt mycket för hur man ser ut, samma med ögonbrynen. De har också ändrat form, från ganska breda till supersmala (Herre Gud då såg jag verkligen inte klok ut) under några år. Nu har jag fått brynen plockade på salong, men jag är inte helt övertygad om att det blev som jag hade förväntat mig. Vi får se, jag ger "ögonbrynstjejen" en chans till om några veckor (kanske tar ett tag att få fason på dem), känns det inte 100 då byter jag till någon annan.


Kram kram
.
.
.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du var snygg på alla fotona, man ser nog med andra ögon på sig själv.

Anonym sa...

Jag håller verkligen med ovanstående, du ser hur snygg ut som helst. Du passar förresten väldigt bra i blont också men jag håller med dig om att färgen du har nu är superduper på dig.

Kram
Anna från Skåne

Unknown sa...

Färgen du har på håret bu klär dig väldigt bra. Vilka vackra färger du har i dig själv, kram

Anonym sa...

Du är jättefin i håret !
Hur gör du för att få det sådär snyggt och lagom vågigt??

Kram Kicki i Åre

Related Posts with Thumbnails