8 december 2011

Sötaste kristallkronan på plats

.
.
Inlägg nummer 1000!
Trumpetfanfar!!!


Tänk så många inlägg det blivit genom åren, hela 1000 stycken, och lustigt nog kommer jag ihåg vart enda ett av dem. Jag gjorde några stickprov igår! Hi, hi!


Sak efter sak kommer på plats i mellantjejens rum, igår var det den superfina lilla kristallkronan som kom upp, efter att snälla papsen hade kapat sladd och kedja några decimeter.


Den supersöta kristallkronan, har jag köpt i den fina webbbutiken Tyrastina, som även finns i fysisk butik i Borstahusen. "Kronan" passar perfekt i ett flickrum och den har precis rätt form, oh my vad jag har letat. Jag ville ha en som inte var i mässing och inte hade armar för ljus, och inte hade lösa dinglande prismor, och det var ta mej tusan helt jäkla omöjligt!


Letade efter en sådan redan i våras, till badrummet, och jag gick nog igenom varenda butik i kristall-krone-Meckat Prag (ni vet Böhmisk kristall) men no, no, no, nada!


Nu hänger den där i alla fall och den är så fin så fin!
Hett tips om du vill ha en liten fin krona alltså.


Nu måste jag få tag på ett skrivbord, det är det enda stora + en stol då, som saknas, sedan är det själva lull-lullet som skall till.


Ha en kalasfin torsdag, det skall jag ha!
.
.
.

5 kommentarer:

Husbysjutolfts sa...

Jättefin lampa. Ser framemot bilderna på rummet.

kram
C

Casa of Mia sa...

Jättefin kristallkrona kram

Anonym sa...

Hej Helena!
Den var jättefin, har kollat på den också hos Tyrastina, men var rädd för färgen så att den inte var för mässingslik! Jag vet jag ringde henne o frågade, men färgen ser ju ganska mörk ut på dina bilder o det tycker jag om, vad är det för färg om du får säga, (är lite petig!!) Hoppas på fler bilder på rummet där den hänger!! Tack för en jättehärlig blogg , kikar in hos dig så gott som varje dag!!Mvh. Maria i Småland

Dagar hos mig sa...

Vilken fin krona. Ser fram emot att få se hela rummet!

På vår udde! sa...

Maria,

kronan är i själva verket ljusare och mer silvrig i verkligheten. Vet inte riktigt hur det blev med nya kameran och allt. Den är superfin och precis lagom lite mörksilvrig eller hur man skall säga. Absolut inte guldig eller mässing. Kommer fler bilder från rummet snart kanske bilderna blir lite bättre då!

Helena

Related Posts with Thumbnails