7 december 2011

Mysplats vid vinkfönstret

.
.
Groventréer och tvättstugor är vanligtvis ganska ocharmiga inrättningar, så även vår.
Jag målade om hela rummet, som en liten överraskning, när M var borta en helg för några år sedan. Nu syns inte det på bilderna, men all panel är målad i någon slags café au lait färg, tusen gånger bättre än den helt obegripliga babyblå färg som var där innan. Men ni vet hur det är, saker och ting förändras och nu kan jag inte släppa tanken på att måla hela rasket grått istället...
I vår tvättstuga/groventré råder för jämnan kaos tycker jag, speciellt nu på vintern, mössor och vantar och sjalar högt och lågt i en enda röra. För att råda åtminstone lite bot på det, stack jag för någon vecka sedan iväg till Ikea och köpte mig en liten byrå.

Nu står byrån på plats, lite av röran är borta och jag har gjort iordning en mysig liten plats (så mysigt det nu kan bli i en tvättstuga) vid Lillans vinkfönster. Där kan hon sitta och kuckilura, eller kika ut, när jag tvättar stryker eller pysslar med annat.

Lillan i morse i sin absoluta favvodress från ChillNorway (har bara en, måste köpa fler till henne, hon vill ha den på varje dag), myser lite innan dagis och letar efter spår av tomten i snön, så gulligt!


Hoppas att ni har en skön kväll!
.
.
.

3 kommentarer:

mimmi sa...

superfina bilder! jättefint med svartvitt! :)

odd brown bird sa...

Vännnnta här nu, hur kunde jag tappa bort dig?!! Hittade dig bland kommentarerna hos någon jag inte minns vem, som tur var =)

Här verkar det ha hänt mycket, egen business, ännu bättre bilder, underbar inspiration och ökat självförtroende (jodå det märks) - heeelt underbart!

Ska bli härligt att följa med dig på dina uppdrag. Känns skönt att ha hittat tillbaka =)

Kram kram från Eva

mimmie sa...

vilken liten pärla :) så söt!

Related Posts with Thumbnails