22 december 2011

På beställning: Fler pics från mellantjejens rum

.
.
Godmorgon

Julgranen är på plats men tomtar har vi fortfarande på loftet! Den absolut största behållningen av denna jul, ännu så länge, var att klä granen med Lillan igår, det var bara helt underbart att se med vilken frenesi och vilket allvar hon tog sig an uppgiften. Jag lovar att inte en enda kula, ängel eller stjärna har fått sin plats av en slump.

När Lillans systrar var små, minns jag att jag längtade efter att de skulle bli stora så att jag skulle få klä granen sådär sobert enkelt och vackert som jag hade sett i tidningar. Ett par år hann jag med det, innan Lillan nu axlat rollen som förste granpåkläderska. Med facit i hand kan jag säga så här, Hur kul och viktigt var det egentligen att klä granen själv? Julen är ju barnens högtid och det roligaste, tycker i alla fall jag, är att få vara med dem och se deras spänning, lycka och förväntning inför julaftonen!
Oh, my Good vad "pretto", det där lät...

Några läsare (bland annat en som heter Elisabeth, tror jag, hi, hi) vet jag är nyfikna på mellantjejens rum, så här kommer några pics därifrån! Det är fortfarande inte klart, eftersom jag inte kan hitta ett lagom stort skrivbord. Rummet är ingen "gympahall" så det får inte vara så förbaskat stort.

Spegeln är från Ting för glädje och pianostolen, som skall få nytt tyg,
har jag fyndat på Blocket.
Ny styling på lilla kinaskåpet från Baazar. Gammal lampfot med ny lampskärm från Tine K, glasskålen med lock köpte jag på Lagerhaus och vasen, med en olivkvist från mitt eget olivträd, är från Åhlens (29 kronor och jättefina om man har många tillsammans)!


Ha en fin dag, och slutspurt, inför den stundande helgen!


KRAM
.
.
. 

7 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Så fint:) ha en bra dag kram

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Så fint, en sådan spegel skulle jag kunna tänka mig efter vi målat om i hallen. :-)
God Jul Kramizzz

Elizabet sa...

Tack för bilderna på tjejens rum! Jag har precis gjort om min tjejs rum och det är alltid kul med inspiration. Gillar din blogg och du är duktig på att fota! Kan du inte blogga lite om hur du fotar och redigerar bilderna?
God Jul och Kram

Cecilia sa...

vackert! God Jul!

Anonym sa...

Vad fint det blir :) Har du kollat på IKEA än? Tror att du kan hitta ett litet bord där o med lite "uddepiff" så kommer det bli kanon.
Ha en toppenjul. Själv är jag i Björnrike i njuter av massor med snö :)
Kram på dig,
Maria

Två Trappor sa...

Guud så snyggt!! Både sobert lyxigt och lite tjejigt romantiskt! I absolutely love it. :) God Jul!
Kram Madeleine

Anonym sa...

Jättefint! Som från en tidning! =)

/Greta

Related Posts with Thumbnails