15 januari 2011

Big Plans

.
.
Hello girls!

Matt i pälsen, är ingen överdrift om man skall beskriva mitt tillstånd idag. Ingen feber men magen är inte som den borde vara, om man så säger...

Badrumsplaner

Inte blev det någon sväng ut för att kolla badrum idag inte, no possible! Däremot har jag haft möjlighet att surfa runt för att hitta inspiration, och inspiration behöver jag. Jag har nämligen fått helt fria tyglar att inreda badrummet som jag vill, min kära M kommer inte att lägga sig i. Så här skall inredas badrum, jäklar i min lilla låda!

Till en början har jag helt snöat in på Carraramarmor till golvet (redan där har M ångrat att han gav mig fria tyglar...)! Jag gillar när det är blankt i badrum, som på hotell! M tycker att det är "tacky", men hey, hey, har man fria tyglar så har man Hi, hi!

Need your help!

Inspirerande bilder och länkar till fina badrum efterlyses! Använd kommentarsfältet eller maila mig på helena_kohl@hotmail.com Bilder jag gillar kommer jag att visa, och har du en blogg länkar jag till din hemsida som tack för hjälpen!Lampskärm, kudde och ljuskoppar från Tullhuset i Västerås

 
Lite fix och trix med PhotoScape idag


Önskar Er en skön lördagkväll!
.
.
.

4 kommentarer:

En Massa Smycken sa...

Halloj!
Vilka härliga bilder du har här men den som jag kunde titta lääänge på var klöverblomman :) SÅ fin!!

Anonym sa...

Halloj,
Åk till Hemmaplan i Västerås. Kanontrevlig och hjälpsam personal som vet vad dom pratar om. Vi har handlat alla våra badrumsmöbler där till vårt nya badrum som byggs nu.

//Maria

BelovedbyLinda sa...

Usch tråkigt att inte magen är bra, själv har jag feber och ont i halsen :( Jag har kollat på badrumsportalen.se för inspiration.

Hoppas du mår bättre imorgon!

Kram Linda

Line fra huset på landet sa...

Så herlig å få frie tøyler når man skal pusse opp da H.
Da blir det som du vil;)
God bedring. Usj. Ikke noe greit det der:(
Klemmer fra Line

Related Posts with Thumbnails