24 januari 2011

Dags att gå på avslut

.
.
God morgon

Mycket badrumsinredning har snurrat i mitt huvud den sista tiden. Jag tror nu att jag har kommit till någon form av slutsats! Som ni vet har jag helt fria händer (within reason!) att inreda badrummet, vilket gör saker och ting aningen enklare, men fortfarande ganska svårt...

Jag ville gärna ha carraramarmor på golvet, men har blivit avrådd på grund av att marmor är mycket känsligt, nu funderar jag på en ganska ljus kalksten istället. Någon som har erfarenhet?

Alla mått är tagna och jag är på väg till "kakelaffären" för att få ett pris på det kakel jag faktiskt nästan helt bestämt mig för. Det är ett vitt Italienskt laserskuret kakel i två olika storlekar jag tänkt mig. Håll tummarna, kära vänner, att det ryms inom ramen för budgeten (det såg dyrt ut...)!
Eftersom jag inte hittat några bilder på hur badrummet skall se ut, det finns bara bilder i mitt huvud, visar jag några bilder från Udden nu på morgonen istället!Känns som om badsäsongen är ganska långt bort...

Ha en fin dag alla fina som läser min blogg!

Kram

Helena
.
.
.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kalksten skulle jag inte lägga i ett badrum. Vi har en grå variant från Borghamn i vår entré och den är i alla fall känslig. Kolla upp ordentligt innan du kör på det spåret är mitt råd.

Husbysjutolfts sa...

Har tyvärr inga råd om kalksten, jag skulle ta vanligt klinkers.tråkigt men praktiskt.

Fint hus ni har, vilken fin utsida dessutom.
Jag har en annan fråga.
i ett inlägg från 17;e dec har du en glaslykta på bordet som du lagt kottar i. vart har du köpt den vet du om den är från affari och isf vilket mått är det? är det den minsta?
himla snygg iallafall.
tack på förhand
mvh
Camilla

Anna-Malin sa...

tackar tackar... :)
japp, du har rätt, snart är det väck (hi-hi) men det ser ju fint ut på bild :))))
inte hyllan dock, den får vara kvar men kanske i en annan färg.

kalksten är vackert! vi har ju ett svart kalkstensgolv på bottenvåningen. vackert som tusan men opraktiskt till max!! ALLT, då menar jag ALLT sugs in och lämnar fläckar som inte går att få bort.

spännande att se vad du väljer.

kram på dig!!

Emma från Kastberga sa...

Åh, ni bor så vackert!

mammaxtre sa...

Vad fint ni bor. Jag är säker på att du gör de rätta valen och håller tummarna för att det skall klara sig inom budgeten :-)

Ha det bäst!

Åse - Interiörguiden sa...

Men du, du har ju en vacker veranda, med fin utsikt dessutom!

Related Posts with Thumbnails