12 januari 2011

Söta detaljer

.
.
Åt det rosa hållet

Idag var det min tur att vara hemma med den lilla tjejen. Tösabiten är helt återställd tack och lov, det var en lindrig variant!

Åkte en sväng in till stan för att köpa lite snittblommor och kunde inte låta bli att besöka favvobutiken här i stan, Tullhuset Living! Några riktiga godbitar, som jag spanat på en tid, fick följa med hem och förgyller nu min tillvaro i vardagsrummet på övervåningen!
Dagens nyförvärv från Tullhuset är, sötaste plisserade sammetslampslärmen som går åt det rosa hållet, fick sin plats i fönstret (som jag annars vill hålla fritt från saker som kan skymma utsikten). Den dovt rosa sammetskudden längst till höger, från Tine K, är helt otroligt mjuk och färgen är underbar. Slutligen slank tre små ljuskoppar (också Tine K) ned i påsen!Jag lovar er att det är mer eller mindre omöjligt att lämna Tullhuset tomhänt...

Kram

Helena
.
.
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så skönt att lilla T börjar piggna på sig igen... Du har verkligen lyckats med inredningen i rummet på övervåningen. Du är så duktig!! Verkligen jättefint!

Kram S-Y

Anonym sa...

Åh, vilken fin kudde, vad heter färgen? Vill oxå ha en sån:)
Superdupermysigt!
Kram från Alexandra i Östersund

Stina sa...

Väldans fint. Rosa är min sommarfärg. Så fin att bryta mot det andra.
Kram Stina

Anonym sa...

Å va synd att jag missade din "frågestund"..hoppas att du vill svara mig ändå:) Du har så fin kristallkrona i vardagsrummet!! Är den ny eller antik? Var har du köpt den/vet du märket på den?
Vet precis vad du pratar om när det gäller sjuka små sötnosar..Hoppas att ni får hålla er friska nu! / Karin

Anonym sa...

Det låter som en fullständigt livsfarlig affär ja :) Fin och skir stämning i ert rum!

Unknown sa...

Ååå vilka fina saker du köpt, färgen på kudden är en av mina absoluta favoriter!
Älskar din soffa btw, vart är den ifrån?

Kram Catta

ingen vanlig dag sa...

Vilket fantastiskt vackert rum ni har. Vi ska renovera vår vind så småningom och det här ger helt klart inspiration till det. Lovely!!

Kram / Kristina

Sjöbris o vita ting sa...

Du har verkligen lyckats få till det i rummet! Så fint! Älskar fönsterpartiet i rummet, mattan och kuddarna, helt enkelt ett rum precis i min smak. Tack för fin inspiration!

Related Posts with Thumbnails