5 januari 2011

Blommor och krukor

.
.
Nystart

Är det något jag kan beskyllas för så är det att misshandla mina krukväxter! De får lära sig att överleva på minimala mängder vatten, så tråkigt att vattna. Växtnäring existerar inte i min vokabulär och att plantera om växterna på våren har jag aldrig ens varit i närheten av att göra. Men hur jag än bär mig åt så brukar växterna överleva, skapligt i alla fall...

Ända till årets fjällsemester! My Good, var enda en, utom några orkidéer, hade torkat och dött när vi var borta! Bara att slänga dem, en efter en! Absolut tristas var min fina stora myrten på stam! Imorgon får det bli en shoppingrunda bland blomsteraffärerna här i stan, för just nu har vi nog Mälardalens kalaste hem!


Fina krukor i sköna jordfärger från Tine K våren 2011.
Kuddarna ser också väldigt söta ut!

Nu skall Lillan nattas och sedan skall jag fortsätta snygga till det lite här hemma, blev inte klar igår kväll...

Kram Helena.

5 kommentarer:

Camillasnyahem sa...

är sköter jag mina blommor med men till skillnad från dina så överlever inte mina någon längre stund. :)

Jag tänkte på det du skrev här innan, om ditt jobb. Jag gjorde ett urakut snitt på förlossningen i Västerås och min narkosläkare (allt gick alldeles för snabbt för att jag skulle uppfatta hans namn) var en sån supergullig kikke som fick mig att känna mig lite lugnare i en närmast kaotisk situation, men man får aldrig chansen att tacka dem efteråt. Jag tänker ju på snittet ofta, på alla i rummet, och känner att jag vill tacka för ALLT de gjorde för mig och Lea. Ni gör ett fenomenalt jobb, stor kram till er alla!

Ha en fin kväll!
Kram Camilla

Birgitta sa...

så gör jag med, vattnar bara på sommaren när jag har krukor ute. Just nu är det bara tomma krukor i fönstrena:)

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig kväll!

mammaxtre sa...

Jag är hopplös jag också. Köpte därför Gullrankor vilket blev en hit för mig. Gullrankor i köksfönstret, de blommar vackert med vita fina blommor. Behöver lite vatten då och då. De skämmer bort en och passar mig mycket bra. Kräver ingenting av en nämligen :-)

Ett litet tips bara.

Maria sa...

Hej ! Vilken underbar blogg du har. Jag sitter i snöstormen i Umeå och kollar runt lite och hittade din fina blogg. Jag hittade några underbara gardiner som du gjort som jag blev helt förälskad i,1700-talsrullgardinerna som du sytt till mitt kök. Kan man beställa dessa gardiner av dig?

Kram Maria

Kram Maria

Related Posts with Thumbnails