23 januari 2011

Maria Montazami på Tullhuset

.
.
Pinfärskt

Allas vår "tasselälskande" Hollywoodfru, tillika ex. Västeråsare, Maria Montazami har just släppt en kollektion handväskor. Fantastiskt snygga, stora och små, praktiska "tasselprydda" godbitar visades fram under veckan på Formex! Ja, nu var ju inte jag där själv då alltså, men söta Anna på Tullhuset Living i Västerås, var där och har lämnat bilder och rapport till mig! Väskorna var tydligen heeelt lovely, i mjukaste finaste Italienska skinnet!

Hela kollektionen har köpts in, och kommer inom kort att finnas på Tullhuset!

Anna Tullhuset
 
Ett coolt läderarmband med texten "Utan mitt läppstift känner jag mig exposed", eller ungefär så i alla fall, ingår också i kollektionen! Känns som något som jag skulle kunna tänka mig!Finfina väskor och Maria Montazami själv var tydligen hur gullig och rolig som helst!

Posh 24

 
Tack för att ni kikat in till mig!
Nu skall jag ta en sväng med lilla vovsen och skaka ned pizzan jag nyss proppade i mig.. 

Många läsvärda kommentarer fick jag till förra inlägget, tack för ert engagemang!

KRAM

HELENA
.
.
.

5 kommentarer:

anna sa...

Det stämmer, jag var där och hon var verkligen så där gullig och rolig som hon brukar vara i tv. Helt fantastisk!!
Hon sålde även hundhalsband till lilla vovsen


Kram anna

Milla sa...

Jag kommenterar här fast det egentligen tillhör imlägget innan. Din fråga var super och alla svaren var ännu mer super att läsa! Så skönt att se att det finns så mycket tankar, som även går emot allt det som man ser, och tror, att alla är så träffsäkra med. Jag är nollställd när det gäller att värdera min egen stil, dvs att veta vad jag vill ha, fast det är nog att vara hård för det finns en viss stil även i detta hus ;=) Jag och min man har lyckligvis ungefär samma smak, så det har gått smärtfritt under åren. Det tar tid för oss att komma igång med fixande hemma hos mig, och jag tror att alla andra drar igång med projekt på studs och exakt vet hur de vill ha... Men tack vare det är jag jätteglad att jag inte hann med att inreda vårt hus i 90-talsvågens terracotta eller allt i ek som får en 10 år sen... Jag har massor av ställen i mitt hem som är "svarta hål" och en del jag är med nöjd med, och försöker titta mer på det man är nöjd med... Ja det är inte lätt att vara sig själv till tillfredsställelse och tyvärr ser vi nog alltför mycket på andra och nedvärderar det vi själva kan göra.
Tack för alla härliga tankar! KRAM Milla

Unknown sa...

De var ju faktiskt riktigt fina väskorna, trodde de skulle bli med tacky än classy, men tji fick jag =)

Ha en fin måndag,
kram Catta

Vitt för själen sa...

Jag var på mässan & kikade på hennes väskor. Verkligen snygga! Men ack så dyrt :)

Gud vilken bra respons på ditt förra inlägg, och många bra svar!
Ha en fin ny vecka, kram Sophia

Anonym sa...

Vad kul! Har undrat om hennes väskor, ser fina ut. Men vad ligger de på i pris, har för mig att de skulle ha hyfsat pris iaf!?

//Greta

Related Posts with Thumbnails