22 januari 2011

Peppad att fortsätta

.
.
Tjingeling!

Tack alla söta som lämnat så fina kommentarer, mail och positiv respons "in real life" på reportaget i VLT! Det är peppande, och nu vill jag bara fortsätta att göra bloggen ännu bättre och vårt hem ännu finare!

Som jag skrivit tidigare, så är jag ingen "natural" när det gäller att inreda, jag kopierar och hämtar idéer hej vilt från den aldrig sinande källan, Internet! Sen skall vi inte heller glömma alla hundratals inredningsmagasin, som för närvarande fullkomligt översvämmar vårt hem, måste verkligen företa en utrensning på den fronten...

Bjuder idag på fina inspirerande bilder från fotografen Petra Bindel


Hoppas att ni alla får en fin lördag!

Kram

Helena
.
.
.
.


5 kommentarer:

Sophie sa...

Härlig inspiration!
Jag inspireras också en massa av andra, det finns ju så mycket duktiga inspiratörer på nätet, man får hur mycket idéer som helst.

/Sophie från Hammarö, Värmland

Camillasnyahem sa...

Jag köpte tidningen på nätet, det var ju jättebra! Bilderna är jättefina (roligt att de tog med från din blogg) och jag gillar din stil tokmycket!

Trevlig helg!

Mina drömmars hus sa...

Å vilka fina bilder.
Önskar dig en skön lördag
AC

Johanna sa...

Fina bilder. Mycket man vill "kopiera" där ;)

Anonym sa...

Härliga bilder! Jag gillar att det går i svart/vitt med mjuka fina färger, och en del trä, som bryter av. Inte så perfekt arrangerat utan med stor dos personlighet. Gillar! Det är så jag tänker när jag inreder

/Greta

Related Posts with Thumbnails