20 januari 2011

En härlig torsdag!

.
.
Spännande dag

God morgon alla rara läsare! Lite spänd är jag allt här på morgonkvisten denna soliga och härliga torsdag. Kanske någon som vet varför... Hi, hi, jag har alltså inte sett det själv ännu... Vad??? undrar ni förstås! Morgontidningen!

Har mottagit några rapporter här nu på morgonen att -Det blev sååå bra! Hum, jag undrar det jag... Kanske vill de bara vara snälla, mina nära och kära? Well, bästa att hoppa in i duschen (nu kan man ju inte visa sig hur som helst här i stan, hi, hi!) och sticka iväg in till stan för att handla tidningen!

Annars är det badrumsinredning som står på schemat hela långa dagen, många butiker som skall besökas!Äntligen lite sol i vårt hus!

See you!
.
.
.

10 kommentarer:

Stina sa...

Spännande!
Vacker bild också.:-) Kram Stina

Line fra huset på landet sa...

For et fantastisk bilde der!! Helt, helt nydelig.
Bad ja..vanskelige valg. Jeg har to bad jeg etterhvert skal innrede. Du viste mange fine bilder her som er veldig inspirerende..og forskjellige. Kjempefine. Det øverste var rålekkert:)
..men... så leser jeg..morgontidning?! kanskje jeg ikke har fulgt med. Hva skjer? har du et innlegg i avisen??! Åh. Så gøy.
Klemmer fra Line

ingen vanlig dag sa...

Vilken fantastisk bild! Underbart med ljuset.
/Kristina

Tant Åsa sa...

Jättebra artikel i VLT, grattis!

Milla sa...

Asch då! Jag har ju inte VLT i brevlådan, läser ju E-tuna Kuriren. Jag har sett att man dock kan köpa VLT tidningen på webben för en dag för 10 kr och bläddra runt. Bra tjänst!
Kram Milla

Karin sa...

Spännande!

Vacker bild - ja visst är det underbart med solen så här års.

Camillasnyahem sa...

Jag var också med i VLT, för ett år sedan. Skämdes som en hund när jag gick in i affären och köpte fem ex av tidningen (nära och kära som inte bodde i Västerås ville ha). Jag var nästan paranoid, haha! Synd att de inte har någon bra nätbilaga, kanske kan du fota här och lägga ut?

Åse - Interiörguiden sa...

Jag såg den fantastiska artikeln i VLT idag, det är bara att gå på stan med huvudet högt och glänsa! Texten och bilderna var riktigt bra.

Glad är jag även att artikeln bidrog till att jag hittade till din blogg, jag kommer absolut att titta in igen!

Anonym sa...

Vad kul, finns tidningen på nätet, länka!
Jättefin bild oxå, härligt ljus.

Kram/Greta

mammaxtre sa...

Men vad nyfiken jag blir :-)

Related Posts with Thumbnails