18 december 2011

Klappar till de som behöver dem

.
.
Halloj, halloj!

Vinden har vänt och ordningen är återställd, nu blåser det nordan här ute på Udden och det
går höööga vågor på sjön, ja så höga som det nu blir på en insjö mitt i Sverige! Väder och vind blir mycket påtagligt när man bor vid vattnet och man lär sig på något vis att leva med vädret och inte mot det. Så idag blir det mao inneaktiviteter när min lillasyster och hennes minsting kommer på besök.

Dessa vackra blommor köpte jag i fredags innan jag hade läst det här inlägget hos Mia med bloggen Mitt Vita Hus. Självklart var det ett onödigt köp (även om jag tittat på dem hundra gånger och förundrats över hur vackra de är) med tanke på hur många andra det finns i världen som behöver pengar till elementära saker så som mat och rent vatten.

Förra året annordnade jag en tävling till förmån för Barnfondens "Små gåvor för barns stora drömmar", och Weronica med bloggen En mammas dag - Weronica vann en "elefantkudde" som jag lottade ut. I år har det inte blivit något sådant från min sida, men jag kan tipsa om att det på Barnfondens hemsida enkelt går att beställa "Gåvor som håller drömmar vid liv". Gör som jag, kika in där får ni se, kanske kan just du och jag göra en familj i Brasilien lycklig över några kycklingar, eller kanske överlever några undernärda barn i Indien för att just du och jag köper näringstillskott till dem!

Ha en fin fjärde advent!

Kram Helena
.
.
.

3 kommentarer:

Sanne sa...

Fjärde advent ;o)
Tack för en underbar blogg.

Sanne sa...

Fjärde advent ;o)
Tack för en underbar blogg.

MITT VITA HUS sa...

Hi hi du är förlåten;)

Kram

Related Posts with Thumbnails