11 december 2011

Det blir bröllop i Pingst

.
.
Åh, grattis skall hon äntligen få gifta sig nu, tänker ni som känner mig.
Hoppet är som bekant det sista som överger en, men nej, det var inte jag den här gången heller... Däremot har jag fått den enormt stora glädjen och äran att få fota ett par,
som jag ännu inte träffat, på deras stora dag.


Sååå fantastiskt spännande, nervpirrande, läskigt och underbart roligt det skall bli! Jag har aldrig fotat något bröllop, men det är långt dit, och jag kommer att vara förberedd till tänderna. Många provfotograferingar i kyrkan och i festlokalen räknar jag med att det blir.


Dessutom kommer jag att försöka komma i kontakt med någon bröllopsfotograf och be att få assistera vid några bröllop under våren. Så är du fotograf eller känner du någon som är det och är intresserad av en helt gratis assistent till bröllop i vinter och vår, är du välkommen att kontakta mig


Närmare bröllopsfotografering än såhär har jag aldrig kommit.
 Tog några bilder vid min söta väninnas fina bröllop förra våren, men när man är gäst vid ett bröllop vill man njuta av högtiden, festen, maten och människorna så då är man inte så intresserad av att fly runt med kameran i högsta hugg, så det blev inte så många.


En riktigt fin söndag till alla som kikar in!!


Kram kram
,
,
,

4 kommentarer:

Kina sa...

Har följt din blogg ett tag nu men aldrig "vågat" mig på att kommentera. Du har en jättefin blogg och är verkligen superduktig att fotografera. Dom bilderna du visar på din väns bröllop är super, jag tror inte du har något att oroa dig för. Du verkar vara en råtalang :) Har en kompis som har ett familjeporträtt hemma på sin vägg som du har tagit, jättesnygga bilder där också. Ha nu en riktigt mysig 3:e advent.

/Kina

Mariette sa...

Så roligt Helena!

Du är superduktig och verkar vara noga med att föbereda dig så det kommer att gå sååå bra!

Karriären rullar på i den riktning du önskar, jätteroligt!!!

Kram Mariette

Anonym sa...

Det kommer gå jättebra! Hoppas det blir din tur snart "to walk down the aisle" ! =)

Kram
Greta

odd brown bird sa...

Wao vad häftigt, att fota bröllop är en dröm. Det kommer gå superbra!

Kram Eva

Related Posts with Thumbnails