30 januari 2011

Lycka

.
.
Lycka är...

Att ha en egen pulkabacke på tomten, och en storasyster, med en ängels tålamod,
som vill leka med en i snön!
Underbart väder har vi haft idag! Nu har det vänt, det känner man verkligen. Dagarna blir längre, och baske mig, värmde inte solen en hel del på eftermiddagen idag!

Här inne är det nystädat och alla kuddar och plädar, är nytvättade, och luktar Comfort!
Härligt, allt känns fräscht och livet leker!

Till veckan måste allt material vara bestämt till badrummet, och jag velar fortfarande angående golvet. Marmor vs Granit!
Trevliga bekymmer som någon rar bloggare uttryckte det som, yes, jag håller med!

Önskar Er alla en supervecka!
.
.
.

4 kommentarer:

Amanda sa...

Du har ju en mysig blogg och ett bra liv...men alldeles för många I-landsproblem..Har följt dig nu ett halvår och kände i början att du hade något som tilltalade mig till skillnad från många andra bloggare.Vi har samma yrke,vi ser hur skört livet kan vara.Så viktigt att ta vara på det man har.Har arbetat i Afrika i ett år och det var det värsta och bästa året i mitt liv.Hoppas att du får ett annat perspektiv på livet och använder dina krafter(som jag tror att du har) till något bättre än att byta soffa eller färg på hallen.Ta hand om dig och detta skall inte vara som ett påhopp utan bara en reflektion.Kram och lycka till i livet.

Hemmabloggaren sa...

Härligt! Vi fick till och med se solen i helgen, man tackar.

Kram!

mammaxtre sa...

Livet leker skriver du. Vad härligt säger jag om detta :-)

Ha det gott

Anonym sa...

Marmor är skitsnyggt! Har precis fått det i mitt badrum. Så kan man typ impregnera marmorn, så blir den blankare. Jag gjorde det med en slags färgförstärkare - jäklar vad nöjd jag är! Svart (med liv i förstås, det är ju marmor) och blank. Skyddar mot smuts också i fogarna. Finemang.

Rolig blogg förresten. En portion självironi med heminredning, blir en god kompott.

Related Posts with Thumbnails