26 januari 2011

Decenniets festligaste "dagens"!

.
.
Ursäkta ett litet inlägg så här på kvällskvisten...

Jag har ikväll försökt att få någon styr på alla fotografier jag har utspridda i en pensionerad stationär dator, 2 st externa hårddiskar och så i min kära lap top! Vilken röra, jag tror jag blir tokig! Vi har förlorat våra bilder 2 ggr tidigare. Första gången, för många år sedan, försvann de för gott och sista gången, kunde en datakille återställa allt som gått förlorat tack och lov! Nu försöker jag att få till något vettigt säkert system för att spara mina bilder!

Ett gott skratt

Detta kommer att ta tid märker jag, för det är så otroligt roligt att titta på gamla bilder, så jag kommer liksom ingen vart! När jag kollade igenom bilderna som datakillen räddade från den kraschade datorn, hittade bland annat detta kort. Jag fnissar fortfarande lite tyst här i min ensamhet (de andra har gått och lagt sig) så tårarna rinner! Jag skulle ju "dead easy" vinna en tävling i kategorin:

Hur fasiken tänkte du här???

Vanligtvis brukar man kunna avläsa på kläderna ungefär vilket decennium bilden är tagen. Men hallå, det funkar inte här! OMG, jag ser ju hur festlig ut som helst, och det roliga i det hela är, att jag har liksom inte klätt ut mig, jag är på helt seriös shoppingrunda med familjen i Kota Kinabalu i Malaysia...!!!Nej, nu måste jag torka tårarna som faktiskt rinner ned för mina kinder och hoppa i säng, en lång dag väntar i morgon!

Kramelikram
.
.
.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, du är så rolig:)Men vi har nog alla kort som detta hemma i byrålådan....men du vet väl vad man brukar säga...allt klär en skönhet;)
Härligt att du bjuder så mycket på dig själv! God natt/ Karin

Unknown sa...

Vad då, så fel var det väl ändå inte, och jag som är utbildad modist blir överlycklig när jag ser hatt på folk =)
Btw, de där kjolarna är ju bara sååå sköna!

Kram Catta

a piece of happiness sa...

Nja så tokigt ser det inte ut. Men det där ser du ju bäst själv.

Intressanta kommentarer du har fått angående ditt intresse. Jag tror att inredning som intresse kommer att ta ett tag innan det är "OK".
Jag vet människor som samlar på bilar och de som köper och säljer aktier. Det är mycket dyrare hobbies ;)) LiseLotte

Anonym sa...

Hatt, är bra! när man inte är dagens bästa hår "ler" sådana dagar finns!!
Vad har hänt med din vänninas blogg??
Är hon helt i reklambranchen nu, inte en vanlig blogg längre i mina mått, får nog av Tv/tidningar m.m..
En måbra blogg är mer som din....
MVH Karin

Anonym sa...

:) Tjusigt!

Related Posts with Thumbnails