19 december 2011

Udden idag

.
.
Höll på att skriva godmorgon, eftersom jag tittade på bilden av min morgonruffsiga lilla jäntan på bilden. Det är så vansinnigt mysigt att ligga och dra sig i sängen med henne på mornarna, finns det något gossigare än ens lilla unge i pyjamas och ruffsigt hår?
När vi äntligen tog oss ur sängen mötte oss detta vinterlandskap.
Äntligen säger jag bara, som vi har väntat, hoppas hoppas att det får ligga kvar och gärna bli liiite mer. Men där får man passa sig, ni vet, den som gapar efter mycket...

Inte lika vackert vinterlanskap åt detta håll... För den intresserade kan jag meddela att "grannfejden" inte är över trots att vi fick rätt hos Länstyrelsen. Grannarna har överklagat till Tingsrätten, suck!
To be continued...
Jag vet att jag inte var så bra på att tipsa er om min diet när jag höll på med LCHF för några veckor sedan, trots att jag lovade er att göra det. Jag är helt enkelt inte bra på att fota mat och sådant. Svårt kan jag tycka att få några flottiga ägg, en bit Brié och några tomater med majonäs att se smarriga ut.

 Hur som helst har jag dessutom glömt att berätta om resultatet. Efter 3-4 veckor hade jag gått ned från 69,3 (tror att det var det jag vägde) till 64,9. Alltså 4,4 kg. Jag tyckte att det räckte,
det är liksom min normalvikt.

Nu har jag ätit som vanligt i säkert 4 veckor och i morse när jag ställde mig på vågen stod det 65,1. Ja ända tills jag tog kameran och skulle fota det, då stod det plötsligt 66,2!
Kameran vägde förstås 1,1 kg!
Efter morgonbestyren och efter att jag lämnat Lillan på dagis, drog jag iväg till Erikslundsshoppingcenter för att handla lite förnödenheter. Döm om min förvåning när en gullig bloggläsare kommer fram och berömmer mig något alldeles väldigt! Jag blev jätteglad och började nästan grina, hon var så snäll. Sa de mest rara sakerna om mig. Bland annat sa hon att hon tyckte att jag verkade så snäll. Hum, nu är ju jag part i målet, så att jag har ju lite svårt att bedömma just den biten. Jag funderade på det en stund efter att hon hade gått och sedan slog det mig!

Herre Gud, hon skulle bara ha vetat att de kallade mig för "Häxan på 6:an" när jag jobbade som sjuksköterska på avd 6 på sjukhuset för några år sedan!!!

Till mitt försvar får jag väl säga att jag bara ville ha lite ordning och reda...

Satte på mig en färgglad blus och en Buddaamulett när jag kom hem, tänkte att jag kanske skulle framstå som lite snäll, mjuk och go på det viset!
Tog en nypa luft nere på bryggan nyss, och visst blir allt vackert när den fina vita fluffiga snön lägger sitt täcke över den annars så mörk grå värld vi lever i under vinterhalvåret här i Sverige!


Sköt om er!
.
.
.

12 kommentarer:

Helén sa...

Ni har sååå snyggt hus och ett fantastiskt läge! Och inte blev det sämre av snötäcket!:)

Jag håller med; du verkar vara en himla gullig tjej! Och jordnära! Och snygg! Och rolig....! Sug åt dig!!!

Kram på dig och tack för din härliga blogg!
Plus att jag håller tummarna för att ditt nya företag kommer att gå som tåget, det är du verkligen värd!

Anonym sa...

Vi vill ju se hela dig :)

MITT VITA HUS sa...

Åh H jag tror med du verkar vara en sån där riktigt glad och trevlig reko tjej och skulle tycka det var supertrevligt att träffa dig irl med:) Ha ha häxan på sexan, den var rolig;)


Kram till dig!

ps hoppas det löser sig med bygget!

Isa sa...

Fantastiskt vackert! Jag tycker också du verkar snäll, att vilja ha lite ordning och reda behöver väl inte betyda att man är en häxa för det.

Maria sa...

Häxan på 6-an ��Det kan jag inte tänka mig, du är ju super rar. Tack för en trevlig pratstund idag.

Kram på dig,
Maria P

Linruz sa...

Trist med grannfejden...hoppas det löser sig till det bästa.

Hihi häxan på sexan. Vem vill inte ha ordning och reda ;)
Kram kram
Lina

Anonym sa...

Håller med- du verkar hygglo på alla sätt! Och vi bor ju i samma område så nästa gång lovar jag vinka ;-)


//L

Anonym sa...

Jag håller med alla härinne! Du verkar "på riktigt"... kan man skriva så? Jag menar att du verkar så "vanlig" och inte så tillgjord som många/vissa andra...

Lycka till med ditt nya jobb!
Jag tror på dig!

Johanna

Bella sa...

Såå fina bilder du tagit, igen! Gillar dig starkt och just det som alla säger att du verkar så snäll och äkta:)
Är lite avis på att ni fått snö där, i Helsingfors är det bara regn och storm som fortsätter. Så njut:)

Milla sa...

Oj jag undrar om jag skulle "våga" ge mig till känna om jag sprang på dig en dag i faggorna, men hoppas det :=) Häxan på 6:an duu... är det inte lite typiskt inom vårdyrket att man baktalar varann om nån är lite mer cool än någon annan, men det är ju en fin komplimang :=) kram Milla

Att vara någons fru sa...

Gud vad vackert ni har det ute hos er med all snö :)

Carita sa...

Verkligt läckert läge där ni bor! Och du lyckades fort med LCHF-dieten, jag har aldrig gått ner mer än 2 kg med den, och jag vill inte säga vad jag väger - för det är en elefantvikt jämfört med din - under 100 kg ännu dock.

Related Posts with Thumbnails