9 januari 2012

Till byggaren med våra drömmar idag

.
.
Tack söta ni för Era fina ord om min hemsida, man blir så glad att det är inte klokt!
Finns alltid de som gör det större och bättre, men som Mitt Vita Hus Mia skrev i mailet jag fick av henne, det här är så mycket du! Och det mina damer är jag så stolt över, just det att jag faktiskt satt min egen prägel på bilderna och utformningen, Tack ännu en gång!


Idag har jag för övrigt ett ytterst spännande uppdrag av mer privat karaktär. Jag skall träffa dem som skall bygga vårt hus i Lofsdalen. Jag har en lång lista med mig med önskemål om det ena och det andra som jag skall framföra och en hel mapp med inspirationsbilder som jag skall visa dem!


Vi har beslutat att göra huset större än vad vi ansökt om bygglov för, men för den saks skull blir det inte stort nog att rymma ett kök som detta...
Fy fabian, det tycker jag var snyggt!!!
Kaklet skall jag jobba för (samma som vi har här hemma) och diskhon och AGA spisen... eller näe förresten nu skojade jag bara lite med er, tror att AGA spisen får stå kvar på önskelistan ett par decennier till... för er som inte känner till det är den spisen kanske bland de dyraste man kan hitta på marknaden. Så keep on dreaming alltså!


Sköt om Er idag!
.
.
.

3 kommentarer:

Kicki i Åre sa...

Åh så spännande !!
Vi har byggt 2 hus tidigare (I Sthlm) och jag vet hur kul det är att bygga nytt (men också hur jobbigt det kan vara med alla valen) :)
Det är en utmaning att prioritera på sin önskelista för oftast kan man ju inte få "allt" :)

Ska bli kul att följa ert bygge ! Ser väldigt fint ut på ritningen !

Kram

Hem och Lycka sa...

Vilken kanonfin hemsida! Lycka till! Kram Mia

Extraordinarygirly sa...

Hurra va fint det blev med hemsidan. Onskar dig ett stort lycka till det kommer att hagla in massa jobb till dig det ar jag overtygad om. You go girl!xx

Related Posts with Thumbnails