16 januari 2012

Korta kipsor är grejen

.
.
Satt och kikade på Idrottsgalan ikväll och glädjande nog var det en duktig ryttare som för en gångs skull fick mottaga ett fint idrottspris, riktigt kul för en kämpe som Rolf-Göran Bengtsson. Stort grattis till honom, och till ridsporten, som fått kliva in i finrummet bland andra stora idrottsmän och kvinnor!

Hur som helst såg jag att en och annan av vårt lands stora stjärnor förmodligen varit på julferie (eller kan det varit träningsläger) vid varmare breddgrader, för flera av dem var fräscht bruna och fina. Oh my, vad jag då själv började längta efter sol och salta bad!

Årets märkliga vinter här i Mälardalen, bjuder varken på bu eller bä. Någon riktig vinter verkar det inte bli och stackars alla barn blir väl helt förvirrade av allt "överdragsbyxor på" och "överdragsbyxor av"...

Annat var det i juni förra året när vi drog till Korfu med familjen, då var det ingen tvekan om vad som skulle vara dagens outfit. Då var det liksom bara "korta kipsor"
(Lillan sa så om kortbyxor) som gällde!
Lillan körde kortbyxor eller tights rakt igenom hela semestern. Klänningarna som jag hade köpt hemma hade lika gärna kunnat stanna just hemma, för dem var hon inte ett dugg intresserad av... 
Men så har hon ju två storasystrar som är hennes absolut största idoler, och har de kortbyxor... ja då skall hon också ha det, punkt slut. Det är helt enkelt inte förhandlingsbart!

Till min stora glädje börjar faktiskt kjolprylen bli mer och mer intressant för den lilla damen, och imorgon är det julgransplundring ( = kalas) på dagis och vi har tillsammans kommit överens om att den här outfiten är lämplig klädsel för den aktiviteten!

Nej nu är det bäst att hoppa till kojs, imorgon väntar fotouppdrag!


Kram
.
.

 

1 kommentar:

Malin's Hus sa...

Hej svejs! Vilken spännande blogg jag hittade här. Kul o sväva förbi ny skönheter i blogg djunglenf.....ha en toppenvecka, kramisar

Related Posts with Thumbnails