24 januari 2012

Snyggaste huset ever

.
.
Måste bara berätta, i söndags var jag av en anledning i det finaste hus jag någonsin varit i, jag blev ärligt helt sjuuuk (måste också erkänna att jag många gånger smygkikat på huset genom buskarna och alltid gillat det). Så jäkla snyggt! Familjen som bor där har en fantastiskt känsla för stil och finess.

Tänk er följande: Svart golv av epoxy, alla väggar vita, öppen planlösning med väggar bara till sovrum, badrum och tvättstuga, resten öppet som ett stort hav! Köksdelen var helt i vitt, med precis all förvaring dold bakom vita skåpluckor (ända upp till taket som var högt upp). Inget kakel, utan en gigantisk spegel hela vägen upp till taket bakom diskbänken och arbetsytorna. En stor köksö där spisen var placerad gjorde att det ändå kändes mysigt och inte allt för minimalistiskt. En enorm, flera meter lång, murad öppenspis bröt av husets ena fasad, som bestod av enbart gigantiska glaspartier. Vita hellånga gardiner från tak till golv, en fondvägg klädd i någon form av trämosaik, en stor mjuk soffa, en jätteryamatta och en helt fantastisk ljussättning gjorde att hela huset kändes mjukt och välkomnande istället för avskalat och stelt som man kanske kan tro.

Nu skulle ju jag kunna fortsätta att berätta om det här fina huset, och alla detaljer som var där inne, hur länge som helst, men det skall jag inte göra. Utan jag avslutar bara med att säga, My Good vad jag skulle vilja ha det huset, och hur festligt blev det inte igårkväll när det plötsligt i min blogg dyker upp en kommentar där det stå såhär:

Hej Helena,
hörde att du tittade in i mitt hem i går;) Synd att jag inte var hemma. Känns mest rättvist att jag berättar att jag brukar ha för vana att kika in här....:)

Den här bloggvärlden är för rolig!!!
(Ja, det var verkligen synd att du inte var hemma, och måste verkligen gratulera dig och din man till ett underbart hus och en fantastisk känsla för stil)
Här är förresten den större vasen som jag köpte på Ikea i söndags,
jag tycker verkligen att den är jättesnygg och tror att jag kommer att få mycket glädje av den!

Ha nu en riktigt fin dag allesammans!


Kram
.
.
.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Snälla du var hittar man stolen du har i flickrummet??
Supervackert rum!!
En fråga till hur mycke kostar stolen?
Tittar in här väldigt ofta!!
Härlig blogg den ger ett lugn och bra känlsa helt enkelt...
Kram Anna

Sophie sa...

Vasen är ursnygg - så effektfullt med en enkel, men vacker kvist.
//Sophie

Gamla skolan-Jennie sa...

Åh det där huset hade jag velat se!!! Det är något av det roligaste jag vet att få titta in hos folk och se hur de bor! Det är väl därför jag gillar bloggar så mycket!

Som vanligt jättefina inlägg!

Kram Jennie

Anonym sa...

Men åh vad nyfiken jag blev nu! Det låter ju som ett helt fantastiskt hus. Kan du inte be att få ta några bilder på huset i fråga och visa i din blogg?

Kram Linda

Brunkullan sa...

Låter som ett underbart hem!! Skulle bra gärna vilja se bilder därifrån:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Var har du köpt överkastet till mellanflickans rum? Väldigt snyggt!

Anonym sa...

Hej Helena!

Måste bara tacka dig för en fin blogg, håller helt med vad någon tidigare skrev: en lugn och bra känsla!!
Jag kikar in här då och då men på senare tid allt oftare eftersom du är något av en lugn "oas" bland dessa hysteriska bloggar! Du känns genuin tycker jag!
Fortsätt så :-)
Allt gott

Ceciliaba sa...

Så spännande!

Har inte hunnit skriva och berömma dig för din fina hemsida! Den känns verkligen så "du" som någon skrev. Exakt så!

Hälsn!

Stjärnor & Champagne sa...

Vad kul att få komma in i ett sådant hus. Kram Anne

Related Posts with Thumbnails