14 januari 2011

Mera vardagsrum och OMG vilken tråkig humor...

.
.
Kort rapport i ryggläge

Jag fortsätter att ösa nytagna bilder av mitt hem över er. Jag vet, ni börjar tröttna! Men idag har jag faktiskt en anledning till att göra det lätt för mig. Jag ligger nedbäddad med feber och är helt väck!

By the way

Vet inte om det är jag som har extremt tråkig humor, eller om gårdagens inlägg, med tidningen, togs för att vara äkta (ni kanske inte kände igen mig på bilden). Bilden var ett montage och skulle illustrera hur jag kände igår och ge er en hint om vad jag gjort under dagen!

Lokaltidningen var här och gjorde en intervju med mig inför en kommande artikel, och jag gick omkring och var lite smånervös (orolig i magen) och funderade på vad jag hade sagt, jag bladdrade en massa  skall ni veta! Sen är man ju lite nervös och funderar på hur man kommer att te sig på bild när en riktig fotograf fotat en med blixt och allt! Garanterat inte lika rynkfri som när jag själv redigerar bilderna i alla fall, skulle jag tro... Hi, hi!

Nå väl, ni som bloggar känner säkert igen detta: Man lägger ut en bild och en text, och sedan tänker man Gud vad kul/bra jag var denna gång, hi, hi, nu får jag säkert många kommentarer! Precis så tänkte jag igår, men Nops! Skämtet var nog inge kul...
Nu måste jag soooova igen!
,
.
.

7 kommentarer:

Milla sa...

Men det var ett kul skämt, och snyggt montage :=) Min goa dotter var med förra året i vår lokaltidning i en intervju och stor bild tagen i deras atelje, och GISSA om hon mådde dåligt sen! Hon tyckte allt skrevs fel :=) och som att hon var världens mest självsäkra typ. Och självkritiken är ju den som man tar allvarligast. Det blir säkert kanon, ska se till att få hem VLT den dagen.
Vilken tur att du inte var sjuk igår, krya dig nu! Kram Milla

Camilla sa...

Hehe.. jag hajjade precis vad du menade igår :D Spännande med reportage i lokaltidningen.. Hoppas det blir superbra och att du på ngt sät får upp artiklen i bloggen så vi andra också kan få se :D

Krya på dej!

Natalie sa...

Du har ett fantastiskt hem! den bilden akte ner i inspirationsmappen direkt :) Vart kommer mattan fran?

Herr Nilssons Fru sa...

Ursäkta....jag har brytit mig in här och slagit mer ner i din soffa. Här sitter jag och myser o pyser o trivs alldeles förträffligt. Helt underbart rum. Visseligen många fönster att putsa, men vad gör de, de slipper ju jag.
Trevlig helg
Kramiz Anki som ramlade in

anna sa...

Hej, åh nu var det ett tag sen jag var härinne och ojojoj vad fint det har det!! jag har mycket att ta igen hos dig.
Hoppas du får en härlig helg.

Kram Anna

Eva sa...

Så snyggt hem..jag vill se mer. Finns du med i styleroom..ett tips.
Eva

Anonym sa...

Hi Hi.. De e ju bara vi som e tröga:)
hur som helst, alla oroar vi oss nog för vad folk ska tycka och tänka, bloggare eller inte..
Jag tycker iallafall att ditt vardagrum e helt fantastisk, vilken känsla i rummet, å vilka fönster, I looooove!
Kram på re 0ch tack igen för att du ville hjälpa mig med den dina kudden.. Jag hoppas de ordnar sig för mig nu så jag får en likis!!
Kram Alexandra

Related Posts with Thumbnails